Rijangst Rijangst therapie
De praktijk rijangst klik hierWat is rijangst klik hierUnieke aanpak rijangst klik hier

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/vivienne/56J1WO6U/htdocs2/components/com_content/models/frontpage.php on line 104

Warning: mysql_num_rows() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/vivienne/56J1WO6U/htdocs2/libraries/joomla/database/database/mysql.php on line 344

Success stories

"Ik kwam bij toeval bij Vivienne terecht ivm mijn interesse naar EMDR. Hoewel ik op dat moment het leven al een "dikke 7" gaf, hoopte ik met deze sessies een wat minder leuke herinnering een andere lading te geven. Opvallend was het open en vertrouwde contact met haar.

Zij was vrij direct en vakkundig, en zij voelde goed aan waar mijn behoeftes lagen.

Hoe meer ik haar gaf, hoe meer zij mij inzicht kon geven in mijn eigen persoonlijkheid. Door ook regelmatig haar eigen relevante ervaringen en levenssituaties te gebruiken, kon ik deze goed toepassen op mijzelf. Zo heb ik ook gebruik gemaakt van het "ankeren", een techniek waar ik zeker vaker profijt van zal hebben.

De EMDR sessie was voor mij een groot succes, wederom door Vivienne's werkwijze en doelgerichtheid. Doordat het intake gesprek ons al veel duidelijkheid had gegeven, kon zij hier goed op inspelen.

Na 3 sessies voelde het aan als een behoorlijke verrijking, en gewapend met nieuwe inzichten en technieken geef ik het leven inmiddels een " vette 8 ".

E.H te Aerdenout

 

Enkele ingrijpende gebeurtenissen in mijn leven brachten mij in een steeds negatievere spiraal en ik was bang dat ik alles aan het verliezen was en werd zodoende steeds banger voor de toekomst. Ook verloor ik het vertrouwen in de mensen om me heen. Het was in eerste instantie moeilijk om toe te geven dat ik echt hulp nodig had. Mijn vriendin vond op internet de site van Vivienne en mede vanwege de positieve recensies heb ik besloten om een afspraak te maken.

Het is zonder meer een van de beste beslissingen in mijn leven geweest! Vivienne haar open aanpak met ook voorbeelden uit haar eigen leven zorgen ervoor dat je je snel vertrouwd voelt en helemaal open durft te stellen. Verder viel het me op dat Vivienne zich echt enorm inzet voor haar “cliënten”. Haar aanpak was soms confronterend maar daardoor wist ze wel vrij snel de belangrijkste behandelpunten uit mijn verhaal te pikken waardoor we zeer gericht hebben kunnen werken aan onder andere faalangst en rouwverwerking. Met behulp van EMDR heb ik enkele zaken echt een plaats kunnen geven. Dat heeft ervoor gezorgd dat ik het verleden achter me heb kunnen laten en de toekomst weer vol vertrouwen tegemoet zie. Inmiddels is mijn vriendin mijn vrouw geworden, hebben we sinds enkele maanden een prachtige zoon en sta ik voor een mooie stap in mijn carrière. Er is veel meer rust in mijn hoofd en ik ben eindelijk weer gelukkig.
E.K. te H

 

Vivienne gaf me meteen een heel vertrouwd gevoel zodat ik me 100% in de therapie kon geven. Omdat ze zich ook heel persoonlijk oplstelde, maar niet zo dat het mijn voortgang van mijn therapie in de weg zat, had ze wat mij betreft een goede balans gevonden!. De EMDR sessie heeft mijn meest verdrietige ervaring die zo een verstrengelde werking op mijn leven van nu had, een positieve plaats gegeven. Zo kon ik weer ontspanning vinden, voelen en vasthouden. Als gevolg van de EMDR en de gesprekken eromheen, ben ik daadwerkelijk anders in het leven gaan staan, zonder dat de grootste angst, nl het 'echt verliezen van mijn kindje' nodig was. Ik sta minder 'strak', voel me relaxter, zie duidelijker mijn grenzen en kan er iets mee. Ik sta ook veel meer open voor mijn omgeving, heb mijn lat minder hoog. Deze dingen wist ik wel, maar blijkbaar wilde mijn gevoel er nog niet aan.... kon er nog niet aan. Ik voel me gelukkiger en sterker prive en ook op mijn werk. Inmiddels durf en ga ik weer relaties aan omdat ik beter in mijn vel zit en dat brengt mij heel veel geluk.

 D. te Zandvoort